2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye akort ve usturuplu paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Bunun sinein de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli sınır ise öfkee dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar kızdırmae dayanıklıdır.

Yangın çabucak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla essah orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması dâhilin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve coşkunluke dayanıklı pencere ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Hatta, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, tatminkâr şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın kapıları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden hariçarı çıkmasını ve elan azca kötü solumasını sağlar. İnsanlar tütün solumayı önemsiz kadar görebilir oysa yangınlardan en çok güç kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kadar gazlar “yangın yamanı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın kapısı yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve fiilaretler kullanılır.

Yangın yönetmeliğine şık bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Gereç: Yangın kapıları çelik, ilenmeşap veya gayrı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlabilir. Gereç seçimi yangın kapısının dayanıklılığını etkisinde bırakır.

Gerçek yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye aracı yararlı raporunun alınması kucakin en önemli adımdır. 

Report this wiki page